Stiri Imobiliare

Vezi cele mai noi stiri imobiliare

Poftiti in noul nostru ”CAMIN”!

 | Prima casa | mai 26, 2015

In fata unui număr așa de mare de cititori, fiecare rând devine o provocare.

Nu doar conținutul ne responsabilizează, cât si frecventa. Știți deja ca ne-am făcut un obicei din a va scrie o data pe săptămana.

De data aceasta, insa, am făcut o excepție.    Cumva subiectul materialului s-a lasat așteptat. Dar, iată-ne , astazi, in fata acestor câteva rânduri…

Zilnic umplem noi pagini cu oferte imobiliare. Aliat ne este dinamismul pietei de profil. Promovam online oferte de vânzare din ce in ce mai variate, gata sa răspundă cât mai multor nevoi.

Puteti fi si Dvoastra scriitorii acestor pagini. Pana acum, ați fost doar co-autori:)

Da, este doar una din schimbările pe care le aduce noua versiune a site-ului www.smartsib-imobiliare.ro.

Creștem alături de Dvoastra, si cu toată încrederea pe care ne-ați conferit -o am reușit sa reclădim acest camin online.

Va invitam, așadar, sa va simtiti ca acasa, impreuna cu Noi.

Si, pentru ca nici o inaugurare nu vine cu mana goala, ne-am gandit, ca in primele 30 de zile de la lansarea noului site, sa va oferim GRATUIT asigurarea locuintei achizitinate prin Noi.

Nu ne place sa ne incurcam cu jumatati de masura, asa ca vom asigura locuinta la adevarata sa valoare de piata, cu acoperirea tuturor riscurilor.

Face parte din aceasta promotie fiecare cumparator si vanzator de locuinta care a intrat in posesia acestor informatii, si care apeleaza la serviciile noastre pe parcursul urmatoarelor 30 de zile.

Totodata, tranzactia de vanzare sau cumparare trebuie sa fie finalizata prin intermediul agentiei Smartsib Imobiliare.

 

Va asteptam cu drag,

Share This