Stiri Imobiliare

Vezi cele mai noi stiri imobiliare

Oferta imbatabila de pret pentru Casa Mea BCR!

Dragi cititori,

Avem placerea de a va anunta ca incepand cu 04.05.2015 BCR SA va putea oferi clientilor cea mai mica dobanda fixa de pe piata de numai 4.95% (dobanda fixa pentru 5 ani) valabila pentru clientii care vireaza sau aleg sa vireze salariul la BCR.

Totodata dobanda pe o perioada fixa de 10 ani se reduce de la 5.95% la 5.45%, fiind una dintre cele mai atractiva dobanzi fixe din piata. Atractivitatea ofertei este completata de faptul ca nu se percepe comision lunar si nici de analiza! Astfel ca, noile valori de dobanzi pentru produsul Casa Mea sunt:

Unica in piata este si valabilitatea de 120 zile a aprobarii financiare, in cazul acestui produs.

Criteriul de eligibilitate care face categorica incadrarea pe unul dintre aceste doua produse de creditare este avansul: 15% in cazul Casa Mea, fata de 5%, in cazul Prima Casa.

Este important de stiut ca si competitorii BCR SA au devenit interesati de promovarea creditelor standard prin lansarea de oferte competitive si dobanzi fixe, ca si alternative la creditele derulate prin programul Prima Casa. Fapt deloc intamplator, socotind dupa cererea crescuta pe acest tip de credit. Dovada stau vanzarile aproximativ egale intre produsul de creditare Casa Mea si Prima Casa, in anul 2014, comform declaratiilor BCR SA, aceasta din urma fiind banca cu cea mai mare cota de piata din sistemul bancar romanesc.

Indrumarea mea, facuta acelora ce dispun de un avans de minim 15% din valoarea tranzactiei sau de garantii suplimentare care sa compenseze lipsa avansului, este aceea de a analiza comparativ cele doua produse prin considerarea tuturor aspectelor implicate. O sa decideti singuri ca produsul Casa Mea este o alegere mai buna.

Va asiguram:

1. de intreg sprijinul nostru in vederea accesarii unui credit bancar imobiliar.

2. de GRATUITATEA acestui serviciu.

Pe curand!

Share This