Stiri Imobiliare

Vezi cele mai noi stiri imobiliare

A darui = implinire, multumire, …

Cred ca sunt infinit de multe definitii pe care le putem atribui acestui gest ( explicatia lui ” …”).

Sa ne gandim la „a darui” ca la o samanta pe care alegem sa o cultivam ori de    cate ori avem ocazia. Este incredibil cat de roditoare poate fi, nu credeti?
Cu alte cuvinte,  este incredibila transpunerea in binefacere a unui simplu gest.  E atat de simplu sa daruim, si totusi o facem atat de rar.

A darui nu ne conditioneaza. Imbraca atat de multe forme, incat oricine isi permite.

In noi toti exista resurse inepuizabile. Suntem mai inzestrati decat constientizam.  Si, atunci, de ce sa nu impartasim cu ceilalti cate ceva din frumosul care exista in noi?

Mai devreme sau mai tarziu, chiar daca nu acesta este scopul,  echilibrul ce exista in toate ne va rasplati pentru gestul de a fi daruit.

Continui prin a va vorbi despre placerea de a darui prin miscare. Ce poate fi mai placut decat a oferi bucurie din bucurie?!

Eu m-am decis sa traiesc o astfel de experienta, astfel ca m-am inscris la ceea ce, sugestiv, poarta numele de Semimaraton Sibiu.

Avem in fata un eveniment sportiv de strangere de fonduri pentru proiecte si cauze din comunitatea sibiana. Este coordonat de Fundatia Comunitara Sibiu, in traditia Maratonului de la Londra, cel mai mare eveniment de strangere de fonduri din lume.

Va invit sa cunoasteti mai multe detalii despre aceasta actiune, prin intermediul urmatorului link: http://fundatiacomunitarasibiu.ro/ce-facem/semimaraton.

Oricare dintre Dvoastra puteti fi alergatori si/sau simpli sustinatori ai unui alergator deja inscris in cursa. Mentiune: acestea sunt doar doua dintre modalitatile in care o persoana se poate implica in acest proiect umanitar.

Eu am ales sa fiu alergator, cros Visma – 4 KM, ca sustinator al proiectului: „ Dam iar startul in viata!” Mai multe detalii pe http://maratonsibiu.ro/proiecte-inscrise/proiecte-inscrise-2015/dam-iar-startul-in-viata/

Sper ca prin acest apel, sa reusesc sa mobilizez un cerc cat mai mare de sustinatori. Va puteti inscrie aici: http://maratonsibiu.ro/sustinatori/inscriere-sustinator-2/.

Pentru orice alte detalii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati:

Oana Lucia Pacuraru – Director Vanzari Smartsib Imobiliare

Mobil 0745.20.33.50

Email office@smartsib-imobiliare.ro

Web www.smartsib-imobiliare.ro

Share This