CENTRU Vechi Etaj 1- Garsoniera& Apartament 2 camere

Strada Târgul Vinului, Sibiu, România
  82,000€ - Apartament
369 63 3 Camere 2 Bai 1890 Anul de Construire

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare aceasta VERSATILA proprietate, compusa din 2 unitati de locuit, separate, situata la etajul 1 al unei cladiri istorice, aflata in zona protejata, REPER Pasajul Scarilor, Restaurant Butoiul de Aur.

Proprietatea este situata la etajul 1 al unei cladiri cu regim redus de inaltime D+P+E, avand in proprietate cota parte din curtea comuna, utilizata in regim comun, cu alti doi proprietari.

Spatiul locuibil total insumeaza 63 mp, la care se adauga un balcon de 7 mp, si este defalcat dupa cum urmeaza:

1. o garsoniera cu acces individual din balcon, cu bucatarie si baie proprie, recent& complet renovata si preparata pentru regim hotelier, cu mult bun gust si originalitate. Unitatea dispune de incalzire in pardoseala. O oaza de autentic romanesc, in inima ORASULUI, cu siguranta o experienta de neuitat pentru cei ce-i trec pragul.

2. un apartament cu 2 camere nedecomandate, hol intrare, baie, cu acces individual din acelasi balcon de 7 m. De aceasta data, lucrarile de modernizare vor fi instrumentate de catre viitorul beneficiar, acesta avand libertatea de a-si personaliza interiorul dupa bunul plac si gust, optimizand astfel potentialul real pe care aceasta proprietate il prezinta pe piata.

Proprietatii ii mai revin, de asemenea, cota parte din subsol, unde sunt amenajate pivnite, cat si din pod.

Constructia este rrealizata din CARAMIDA si orientata catre latura vestica, deci cu soare in a doua parte a zile, fapt ce confera locuintei un IDEAL conform termic/ microclimat.

Orientare geamuri catre curtea interioara, cu retragere a corpului de cladire fata de strada, fapt ce confera locuintei intimitate si liniste.

Locurile de parcare publice, generos dimensionate fata de necesarul zonei.

Proprietatea promite MULTPIPLE oportunitati de folosinta, putând îmbina spațiul pentru locuit cu spațiul destinat unor activități comerciale, facilitând utilizări multiple: sediu de firmă, spațiu pentru birouri, regim hotelier, inchiriere pe termen lung, etc.

Proprietate in sensul de mai sus poate fi apartamentul de 3 camere, 2 bai, hol, balcon, privit in intregime, fie cele doua unitati de locuit pe care le-am descris in randurile de mai sus, privite separat.

Posibilitate predare IMEDIATA!

Proprietatea prezinta un cadru legal FAVORABIL vanzarii, fiind LIBERA de orice fel de sarcini.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati 0745.20.33.50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This