Stiri Imobiliare

Vezi cele mai noi stiri imobiliare

WALDTURM – concept unic in imobiliare

Dragi cititori,

AZI e despre inceputul unei noi tendinte in materie de dezvoltare rezidentiala locala.
Cei de la Gruenwald Immobilien, prezenti deja pe piata din Sibiu de mai bine de 3 ani, sunt, de aceasta data, autorii unui concept imobiliar unic, ce poarta denumirea de Waldturm.

De ce unic? Pentru ca: parcări subterane și supraterane, un copac în propriul balcon, o piscină încălzită deasupra penthouse-urilor, cu acces pentru toți locatarii si, nu in ultimul rand, materiale de o calitate aflata la cale mai inalte standarde.

Unde este locat proiectul Waldturm? Prelungirea Mihai Viteazu, strada Doamna Stanca, vis-a-vis de magazinul Dedeman. Accesul se realizeaza pe drum asfaltat.

Ce inseamna proiectul Waldturm? Pe langa o abordare centrata pe client, Waldturm mai inseamna un ansamblu de locuinte construite la cel mai bun raport pret/ calitate.

Putem remarca urmatoarele structuri de apartamente:
– 2 camere decomandate 54,80 mp utili + 6,72 mp – pret 57.900 euro ( TVA 5% inclus)
– 3 camere decomandate 69,68 mp utili + 20,13 mp balcoane – pret 72.900 euro ( TVA 5% inclus)
– 3 camere decomandate 71,15 mp utili + 29,28 mp balcoane – pret 74.900 euro ( TVA 5% inclus)
– 3 camere decomandate 79,11 mp utili + 22,92 mp – pret 82.900 euro ( TVA 5% inclus)
– penthouse 3 camere decomandate 89,02 mp utili + 53,89 mp terase – 92.900 euro ( TVA 5% inclus).
* in preturile apartamentelor este inclus un loc de parcare suprateran amenajat, cu acces privat, cat si o boxa de cca 2 mp, aflata in adapostul antiaerian al imobilului. Pentru cei ce sunt interesati de achizitia unui loc de parcare aflat la subteran, pretul se majoreaza cu 1.000 euro ( TVA 5% inclus).

Care va fi stadiul de predare? Exteriorul va fi predat la cheie, confort imaginii de proiect anexata, care va fi reprodusa intocmai. Istoricul societatii dezvoltatoare vine sa reconfirme aceasta afirmatie. Interiorul se va preda in stadiul de semifinisat.

Cateva repere tehnice? Desigur, placerea e de partea noastra. Vom avea asa: caramida Wienderberger Porotherm, betoane Holcim, ferestre Rehau Synego 8 camere si 3 foi de sticla, termosistem Sto, centrale termice Bosch, piscina incalzita, cu acces exclusiv pe baza de cartele electronice ( 2/ apartament), sadirea de copacei in fiecare balcon si udarea acestora cu ajutorul unui sistem automat, gestionat de un programator si un senzor de ploaie, lift cu acces pana in demisol, respectiv piscina aflata la nivelul superior.

Cand va debuta constructia Waldturm? In a doua jumatate a lunii octombrie, cu finalizare in toamna 2018.

Consilier dedicat clientilor Waldturm? Raspunsuri la aproape toate intrebarile Dvoastra, ale clientilor Waldturm, are Oana Pacuraru – mobil 0745.20.33.50.

Alegeti sa iubiti unde locuiti!

Share This