Stiri Imobiliare

Vezi cele mai noi stiri imobiliare

S-a dat iar startul in viata!

Dragi sustinatori,

Nu de mult va faceam cunoscuta actiunea umanitara menita sa dea viata unui proiect umanitar, intitulat sugestiv: „ Dam iar startul in viata!”.

Cine altcineva, daca nu apartinatorii proiectului, ar putea fi mai in masura sa-l nareze?        Tocmai de aceea, va invit sa faceti o scurta calatorie printre filele-i de poveste: http://maratonsibiu.ro/proiecte-inscrise/proiecte-inscrise-2015/dam-iar-startul-in-viata/.

Ma numar printre alergatorii ce au sustinut acest proiect, fapt pentru care am urmarit cu interes evolutia actiunii de strangere de fonduri.

Cifrele arata ca din obiectivul total de strangere de fonduri prin Semimaraton 2015, in cuantum de 70.000 ron, proiectul a reusit sa atraga 69.321,10 ron, fiind astfel asigurata finantarea sa in proportie de 99%.

E mai mult decat implinitor sentimentul de a fi putut lua parte la aceasta reusita, cu atat mai mult cu cat beneficiarii tinta ai proiectului suntem noi, ca intreg.

Se estimeaza ca in fiecare an, aproximativ 400-450 de nou-născuţi prematuri din judeţele Sibiu, Alba şi Vâlcea sunt îngrijiţi în terapia intensivă neonatală şi în secţia de prematuri a Spitalului Clinic Judeţean deUrgenţă Sibiu, aceastea fiind primele lor „case”. Ameliorarea supravieţuirii nou-născuţilor şi prematurilor este ţinta oricărei unităţi de terapie intensivă neonatală. După zile, săptămâni şi uneori luni de spitalizare, acesta este şi visul oricărei mame, al oricărei familii al cărui copil trece pragul vieţii printr-o terapie intensivă neonatală.

Nu in ultimul rand, va multumesc tuturor acelora care ati avut incredere in aceasta speranta la viata si m-ati sustinut.

Share This