Stiri Imobiliare

Vezi cele mai noi stiri imobiliare

Proiect PREMIUM CENTRAL

Am ales pentru astazi sa dezbatem tema unuiproiect rezidential nou, din categoria celorPREMIUM, care nu face decat sa reconfirme apetitul ridicat al pietei pentru acest tip de imobile.

Proiectul e pregatit sa-si puna amprenta de 400 mp pe un teren in suprafata totala de 900 mp, a carui valoare de piata este estimata la cel putin 200.000 euro.

Locat central, mai exact in zona Cartierului Trei Stejari, proiectul, in faza sa de debut, prevede ridicarea unui imobil de tip D+P+3E+Eretras, oferind pietei un numar de 8 apartamente de doua si trei camere cu suprafete utile cuprinse intre 80 – 95 mp, la care se adauga terasele deosebit de generoase.

Avem termen de finalizare: 1 decembrie 2017.

Pretul de 900 euro/ mputili, finisat la cheie, a fost definitivat cu considerarea modalitatii de plata unice agreate de catre investitor, si-anume: 20.000 euro + plati viitoare corelate cu transele de executie.

Garantia e data de valoarea indicata mai sus a terenului, cu extindere pe noua constructie, o data ce aceasta va fi intabulata.

 In continuare, ne vom indrepta atentia catre apartamentul de tip 3, ce intruneste urmatoarea compartimentare:

– living 27,47mp

– bucătărie 16,97mp

– baie 9,53mp

– dormitor 1 14,73mp

– dormitor 2 15,18mp

– hol 5,46mp

– dressing 4,09mp

– terasă 25,94mp.

 

Ei bine, pentru acest apartament pretul de tranzactionare atinge suma de 85.500 euro (TVA 5% inclus), in pret fiind inclus si locul de parcare aflat in subteranul cladirii.

Predarea se realizeaza in stadiu de finisat cheie, cu materiale PREMIUM, cum ar fi: beton B500 Sinecon, caramida Porotherm 30 cm, termosistem exterior 10 cm, tâmplarie PVC cu geam termopan, centrala termica cu tiraj fortat – turbo – 24 Kw -Viessmann,  calorifere Purmo, distribuitor caldura, alimentare prin teava Henko, peretii: tencuieli – glet – vopsele lavabile, faianta, podele: gresie, parchet, usa metalica la intrare + usi interioare, plus altele.

Bugetul alocat de investitor pentru finisarea apartamentului este de 40 euro/ mp.

 

Acestea fiind spuse, am convingerea ca imaginea proiectului v-a reiesit suficient de clara.

Stiu! Sunt intrebari care nu-si gasesc raspunsurile in aceasta prezentare. Tocmai de aceea va incurajez sa ne apelati, pentru mai multe detalii.

 

Pe curand!

Share This