Stiri Imobiliare

Vezi cele mai noi stiri imobiliare

Apartamente NOI zona Terezian

Dragi cititori,

A venit timpul zonei de Nord-Vest a Sibiului sa surprinda placut printr-o dezvoltare rezidentiala moderna si accesibila.
Proiectul impresioneaza in primul rand prin infrastructura sa generala, conferind comunitatii de AICI numeroase facilitati, precum spatii comerciale, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, locuri amenajate pentru activitati in aer liber.

Ne pozitionam in zona cartierului Terezian, mai exact in cartierul Tineretului, fiind feriti de aglomeratia orasului, avand totodata acces usor la principalele artere ale orasului.
Aici, 280 de apartamente, grupate in 12 imobile de tip P+3E+Eretras, isi asteapta beneficiarii.
Constructia primelor doua blocuri a debutat si o data cu ea si vanzarea primelor locuinte.

Considerand acestea, receptia primelor 56 de apartamente va fi inaugurata in vara 2018.
Pentru rezervarea unui apartament este necesara achitarea unui avans de 1.000 euro si nimic mai mult. Restul de pret urmeaza a fi achitat la preluarea proprietatii si folosintei asupra proprietatii.

Proiectul livreaza o paleta diversificata de locuinte, adresandu-se astfel atat cuplurilor tinere, cat si familiilor care au deja unul sau mai multi copii.

Intalnim structuri de 2 camere cu suprafete utile cuprinse intre 44 mp si 50,5 mp + terase 5 – 42 mp, la preturi aflate in intervalul 35.500 eur – 49.000 eur.

Structurile de 3 camere sunt de doua tipuri:

1. 68,4 mp utili + 10,70 mp terasa, tranzactionabila la 53.500 euro
2. 70 mp utili + 7,71 mp terasa, tranzactionabila la 55.000 euro.

* preturile includ TVA 5%.

In pret este inclus un loc de parcare amenajat. Vor exista si locuri de parcare pentru vizitatori.
Blocurile vor fi prevazite cu LIFT.

Locuintele vor fi predate la interior in stadiul de semifinisat ”la alb”, in timp ce exteriorul, fatadele, spatiile comune si componentele infrastructurii vor fi finalizate ”la cheie”. Avem multe de spus in privinta materialelor si finisajelor alese, insa pentru ca iubim dialogul, lasam subiectul deschis…

Deventer va asteapta cu `portile` deschise.
La `intrare` veti fi intampinati de partener proiect:
Oana Pacuraru – mobil 0745.20.33.50.

Share This