CASA PREMIUM 4 camere+ 54 mpterasa Selimbar O.Goga

Aleea Octavian Goga, Șelimbăr 557260, Romania
Vanzare 280,000€ - Casa
679 165 4 Camere 3 Bai 2016 Anul de Construire background Layer 1 230

In fata unei asemenea proprietati, uneori, se intampla sa gasesc cu dificultate cuvintele potrivite s-o descriu.

Consider ca nimic nu se compara cu ceea ce pur si simplu este, cu energia, rafinamentul& bunul gust descoperit la fiecare pas, in timpul vizionarii.

Insa pana acolo sa vedem in ce consta acest DEOSEBIT proiect imobiliar, pentru ca tie sa-ti fie la indemana sa apreciezi daca este aceasta distinsa proprietate adecvata nevoii tale de locuit sau, poate, de investitie.

Asadar, sa cunoastem faptul ca in localitatea Selimbar, la granita imediata cu cartierul Vasile Aaron si mai mult decat atat la doi pasi distanta de noua alee de promenada a Selimbarului,  in urma cu 7 ani, a fost indeplinit acest superb proiect rezidential, purtand amprenta unei companii de constructii cu vasta experienta in domeniu.

Pe un teren in suprafata totala de 230 mp, casa de tip P+E+ERetras, se aseaza intr-o maniera ideala pe una dintre laturile terenului, avand o retragere considerabila fata de drumul de acces, acesta din urma pavat, astfel ca spatiul privat se bucura de intimitate& de o buna optimizare a utilitatii terenului.

Proprietatea este prevazuta cu acces AUTO automatizat in curte.

Din randul facilitatilor putem enumera: sistem irigare gazon, supraveghere video, alarma, clima, rulouri electrice exterioare, pergola terasa& mobilier terasa marca Mobexpert, parchet interior din lemn triplu stratificat Vicla, scari interioare din lemn masiv.

CASA insumeaza 165 mp utili, fiind compusa din 4 camere, camera tehnica, hol, 3 bai, 3 dormitoare, casa scarii, avand o inaltime peste standardul intalnit pe piata, fapt ce confera interiorului un volum locuibil extraordinar de placut, GENEROS ILUMINAT NATURAL, datorita deschiderii vitrate mari, cat si orientarii catre soare.

Proprietatea se tranzactioneaza complet mobilata& utilata, cu mentiunea ca atat finisajele, cat si bunurile mobile apartin clasei PREMIUM.

Terasa PANORAMICA in suprafata de 54 mp, orientata ideal catre punctul cardinal sud-vest, ofera o priveliste minunata asupra muntilor si partial asupra orasului, fiindu-i securizata vecinatatea, nemaiexistand loc pentru proiecte surprizacare sa obtureze privelistea.

Avem in fata genul acela de proprietate imobiliara LA CHEIE care reuseste sa se prezinte intr-o maniera foarte eleganta, tocmai de aceea, te incurajez sa programezi o vizionare 0745 20 20 33 50 Oana SMARTSib Imobiliare, pentru ca impreuna sa-i trecem pragul.

Vei avea parte de o experienta frumoasa, in urma careia este posibil sa-ti vei fi gasit si locuinta pe care o cauti, poate, de multa vreme.

Percep ZERO comision la achizitia acestei proprietati.

 

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This