CASA individuala+ 360 mp teren Selimbar/ proiect INEDIT

Strada Trifoiului, Sibiu, Romania
Vanzare 186,000€ - Casa
501 120 4 Camere 2 Bai 2023 Anul de Construire background Layer 1 360

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare acest minunat NOU proiect rezidential constand in doua case individuale, a caror constructie urmeaza a demara luna aceasta/ iulie 2023 in localitatea Selimbar, zona strazii Trifoiului.

Casele sunt dezvoltate pe trei nivele de inaltime P+E+Mansarda( pod in acte, cu inaltime de 3,10 m la varful de coama), insumand pe primele doua nivele 120 mp utili, repartizati astfel:

parter= 79.35 mp utili+ 25.95 mp terasa acoperita, cu urmatoarea compozitie living, bucatarie, baie, camera tehnica, spatiu depozitare

etaj= 79.35 mp utili, cu urmatoarea componenta: hol, 3 dormitoare, 1 baie

pod mansardabil: se poate folosi ca si spatiu de depozitare, avand 2 geamuri tip iluminator si instalatie electrica.

Mentiune! peste fiecare nivel, inclusiv peste etajul 1 este turnata placa beton, izolata cu polistiren extrudat, pentru o buna izolatie termica si fonica intre etaje. Accesul intre nivelele constructiei se realizeaza cu ajutorul unei scari turnate de beton.

Orientare insorita, GRADINA orientata sud-vest.

Terenul aferent este de 360 mp, din care curte+gradina libera 280 mp.

Stadiul de predare:

exterior la cheie, insemnand: izolatie termica cu polistiren de 10 cm, dibluri, plasa, clebar si lavabila de exterior, jgheaburi si burlane legate la pluviala, pervaz la geamuri, alimentare pentru camere de supraveghere si alarma, sistem iluminat exterior, poarta acces pietonal pentru alimentare cu interfon, poarta culisanta pe sina acces auti cu alimentare pentru automatizare, curte pavata: cale acces pietonal si parcare autoturisme.

interior la alb, cateva repere in acest sens ar fi: incalzire pardoseala, distribuitor, automatizare, pompe la P+E, alimentare pentru termostat in fiecare incapere, instalatii sanitare, instalatii electrice cu tablou si sigurante pe fiecare nivel, centrala termica cu condensare, geamuri termopan cu profil PVC cu 7 camere, 3 foi de sticla, peretii la interior tencuiti, gletuiti/ tinci si zugraviti cu lavabila alba, usa termopan intrare, usa acces gradina/ terasa.

Bransamente:

– canal

– apa

– curent, contor

– gaz, contor.

Proprietarul proiectului estimeaza ca pana in martie 2024 sa poata preda locuinta, respectiv sa atinga stadiul descris anterior.

Pana atunci, insa, este posibila, chiar recomandata pentru rezervarea proprietatii, semnarea unei promisiuni de vanzare- cumparare, cu termen viitor de predare, respectiv cu plata unui avans, care se va negocia conform intelegerii partilor.

Lucrarile la fundatie urmeaza sa fie demarate in iulie 2023.

Modalitati de plata acceptate: numerar si/sau credit ipotecar.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati 0745.20.33.50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This