VILA DEOSEBITA+ 1338 mp teren/ garaj Calea Poplacii

Calea Poplăcii, Sibiu, Romania
Vanzare 495,000€ - Casa
305 6 Camere 1 Garage background Layer 1 1338

Este momentul ACUM pentru o oferta DESAVARSITA!

In imediata vecinatate a parcului SubARINI, intr-o zona rezidentiala CENTRALA de case& vile, pe un teren superb orientat la doua strazi, in urma cu mai bine de 80 de ani a fost construita o VILA de tip D+P+Mansarda, atat de bine conceputa incat isi pastreaza si astazi unicitatea, eleganta, confortul, si nu in ultimul rand functionalitatea.

In primul rand, este important sa intelegem ca terenul are deschideri largi la doua strazi: 33 m si 35 m, astfel ca este simplu de remarcat versatilitatea acestei proprietati, potentialul acesteia fiind nu doar urias, cat si divers:

– locuinta personala de tip unifamilial, vedem istoricul existent

– spatiu comercial, si putem aici da cateva exemple: clinica medicala/ stomatologica, gradinita, cabinet avocatura, si altele

– apreciez ca este mai putin probabila, insa nu este de exclus posibilitatea dezlipirii celor 1338 mp teren, sub forma a doua imobile cu acces separat din doua strazi paralele.

Ar mai fi de completat aici dimensiunile tuturor laturilor, si anume: 33 m, 35 m, 41 m si 30m, astfel ca observa o aliniere foarte placuta si functionala a intregii parcele.

Planul este drept.

Accesul AUTO este posibil dinspre ambele strazi, existand chiar si un garaj, construit ca si anexa pe terenul existent.

Ne place in gradina, astfel ca mai ramanem putin:) E pacat sa nu povestim despre vegetatia luxurianta si diversitatea de pomi fructiferi, care confera spatiului un aspect extrem de linistitor, reprezentand totodata o zona tampon fata de traficul strazii.

Tot din gradina putem remarca aspectul exterior al proprietatii, acesteia fiindu-i aduse in 2017 numeroase imbunatatiri, precum decorativa exterioara, refacerea acoperisului, drenajul, geamurile termopan& de tip velux.

8 trepte ne invita sa pasim inauntru, unde in ciuda modernizarii vizibile din exterior, elementele clasice ale vilei par ca se imbina sub forma unui tot unitar cu prezentul.

Proprietatea este edificata pe trei nivele, cu urmatoarea compartimentare a spatiului:

demisol boltit pe sine= 105 mp utili: 28.40 mp pivnita, 9.45 mp pivnita, 17.55 mp pivnita, 13.40 mp antreu, 13.35 mp spalatorie, 4.5 mp magazie, 18.80 mp pivnita+ casa scarii

parter= 105 mp utili: 18 mp camera, 9.90 mp camera, 29 mp camera, 19.35 mp camera, 4.50 mp baie, 13.95 mp bucatarie+ camara, 10.80 mp hol, WC+ antreu.

Important de MENTIONAT este faptul ca, compartimentarea este una de tip decomandat.

mansarda= 95 mp utili, inscrisa in Cartea Funciara: camera de zi 66.40 mp, 6.75 mp baie, 20.90 mp dormitor+ casa scarii

La suprafata utila generoasa este de adaugat inaltimea superba de 3m a incaperilor, astfel ca obtinem un volum locuibil ce poate satisface si cele mai pretentioase nevoi.

Avem, asadar, de a face cu un proiect imobiliar DESAVARSIT prin natura a ceea ce contine, iar pentru a-l aprecia la justa lui valoare te invit sa-i trecem pragul impreuna.

Mai sunt numeroase elemente de observat& apreciat, pe care in mod intentionat nu le relev aici, pentru ca imi doresc sa inchei prezentarea cu o promisiune pe care ti-o fac tie: `Nu va fi o simpla vizionare, ci o incursiune autentica in trecutul si prezentul acestei inegalabile proprietati. `

Pentru achizitia acestei proprietati NU percep comision!

Pentru orice alte informatii suplimentare si/sau programarea unei vizite nu ezita sa ma contactezi

mobil 0745 20 33 50 Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This