OPORTUNITATE! CASA individuala+ 380 mp teren zona CENTRALA

Strada Șerbota, Sibiu, Romania
Vanzare 275,000€ - Casa
480 140 5 Camere 2 Bai 1980 Anul de Construire background Layer 1 380

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare aceasta MINUNATA proprietate, deosebita prin natura

1. amplasamentului sau CENTRAL, pozitionarii atractive atat pentru cei ce sunt in cautarea unei locuinte personale, cat si pentru cei ce cauta sa dezvolte un business, poate chiar un spatiu de birouri.

Reper: accesul este facil si imediat din strada Balea/ bdul Spitalelor, putem considera ca si repere proxime clinica Polisano, parcul Tineretului, promenada Mall.

2. terenului aferent in suprafata totala de 380 mp, cu o deschidere de 15 m la strada, astfel ca putem vorbi despre un acces auto in curte, un apsect deosebit de important considerand amplasamentul central.

3. versatilitatii proprietatii, aceasta functionand in prezent sub forma a doua apartamente, unul de 3 camere de tip P+M, cu o suprafata utila pe fiecare nivel aprox egala cu 45 mp, si unul de 2 camere, dispus pe un singur nivel, avand o suprafata utila aprox egala cu 50 mp.

Desigur, ca aceste doua apartamente pot fi alipite sub forma unei singure locuinte/ spatiu birouri/ spatiu comercial, in fct de necesitate.

Accesul la oricare dintre locuinte se realizeaza independent, din curtea interioara.

4. proprietatea este dotata cu pivnita, organizata sub forma a 3 incaperi, doua avand destinatia de spatii de depozitare, in timp ce a treia indeplineste rolul de spatiu de socializare/ crama.

5. accesibilitatii, modalitatile de plata acceptate fiind multiple: plata in numerar si/ sau credit ipotecar/ imobiliar.

6. disponibilitatii IMEDIATE, cu respectarea termenului de preaviz de 30 de zile, unitatile fiind in prezent inchiriate pe termen lung.

Va invitam sa descoperiti/ va convingeti de potentialul real al acestei investitii.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati 0745 20 33 50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This