Zona Shopping City Et.2- Ap.COCHET 2 camere+ logie

Aleea Octavian Goga, Șelimbăr 557260, Romania
Vanzare 62,500€ - Apartament
513 45 2 Camere 1 Baie 2021 Anul de Construire

Smartsib Imobiliare propune inspre  tranzactionare acest DEOSEBIT apartament de tip 2 camere&  dependinte desfasurate pe 45 mp utili, suprafata in care sunt inclusi si cei 5 mp logie, situat la etajul 2/3 al unui imobil de tip P+2E+Eretras, nou dezvoltat in Selimbar, zona Promenada Mall/ El Gringo.

Ansamblul este situat langa noua promenada Selimbar, ce leaga Rampa Stefan cel Mare de strada Mihai Viteazu Selimbar, respectiv zona Unimat, o optiune excelenta de petrecut timpul liber.

Proiectul se intinde pe o suprafata de teren de 2900mp si consta in 3 cladiri. Toate cele trei cladiri sunt identice si au 11 apartamente fiecare.

Apartamentul se va preda promitentului cumparator la stadiul de alb,cu usa la intrare,centrala termica pe gaz in condensare,instalatii electrice,termice si sanitare interioare(wc,chiuveta),interfon,caramida Phoroterm, iar geamurile 3 foi de sticla marca Rehau sau Salamander.

Loc de parcare PRIVAT inclus in pret.

Orientare INSORITA.

Disponibilitate IMEDIATA, proprietatea figurand inscrisa in cartea funciara.

Se accepta creditul ipotecar ca si modalitate partiala de plata, locuinta intrunind o situatie juridica FAVORABILA vanzarii.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati 0745.20.33.50 – Oana SMARTSib Imobiliare

Harta Locatiei

Submitted by oana


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This