Proprietate INEDITA + 2500 mp teren Sura Mare

Hamba 557266, România
Vanzare 228,000€ - Casa
280 300 4 Camere 2 Bai 1 Garage 2014 Anul de Construire background Layer 1 2500

Va propunem spre vanzare o casa individuala situata in comuna Sura Mare, la 15 km distanta de Sibiu. Zona este una linistita, cu multe spatii verzi, fiind ideala pentru acele familii care cauta sa se bucure de intimitate si confort.

Locuinta este inedita, avand un design modern, fiind amenajata special pentru actualii proprietari: fiecare metru patrat a fost folosit practic, spatiile compartimentate frumos, rezultand spatii de depozitare.

Proprietatea este dispusa pe un singur nivel, amprenta la sol fiind 300 mp si dispune de 2500 mp de teren. Separat de acest spațiu, locuinta dispune de o terasă frumos amenajată de cca.35 mp si de pivnită de 60 de mp.

Intalnim urmatoarea compartimentare: living& bucatarie open space, camara, birou, dormitor matrimonial, baie, grup sanitar, dressing, spatiu depozitare, sala fitness.

Proprietatea este prevazuta cu garaj, unde pot fi parcate două automobile. Ușa garajului este automată și are ieșire în terenul dispus în fața casei.

Pivnita este împărțită în două încăperi, ambele insumand 60 de mp utili.

Parterul clădirii (zona de locuit) dispune de incalzire in pardoseală, iar celelalte incăperi și demisolul dispun de calorifere și încălzire prin centrală pe gaz prin condensație. La demisol regăsim și sistem de aer condiționat.

În spatele casei este o terasă de cca 35 mp, amenajată cu zonă pentru grătar. Terasa are parasolare dintr-un material opac și rezistent.

Deasupra casei este un pod, ideal pentru depozitare. Podul poate fi mansardat cu usurinta, fiind suficient de inalt. Acesta are sistem de electricitate.

Casa se preda complet finisata, amenajată și utilată, exact asa cum vedeti in imagini.

Siguranta proprietatii este intarita de sistemul de supraveghere video.

Terenul de cca. 1200 de mp unde este amprenta casei este dispus atat in fata, cat si in spatele si in partile laterale ale imobilului.  In prima parte a curtii este amenajata o magazie și o cușcă mare pentru câine. Tot aici este o fantana, fiind amenajat si sistem de drenaj al apei. Astfel, poate fi facuta cu usurinta o piscină. Curtea este inconjurata de thuia.

Cealalta parte de teren este reprezentata de o gradina frumos ingradita, amenajată cu zona pietruita si livada, dar si cu o magazie inchisă și acoperită, de 24 mp utili,care poate fi folosita si pe post de filigorie. In spatele gradinii regasim un loc de luat masa superb amenajat, cu vedere spre o zona cu vegetatie bogata si un pârâu. Sub pietris este o panza antiburuiana.

Langa aceasta casa de vanzare mai este un teren de vanzare de 2500 mp, iar viitorii locatari au posibilitatea sa il achizitioneze si pe acesta separat, proprietarul fiind dispus in acest context sa amane pentru cateva luni plata unei mici diferente de pret.

Proprietatea este intabulata si se poate cumpara de indata cu orice tip de credit, asa cum o vedeti in imagini, complet finisata si amenajata, fiind disponibila imediat.
Proprietatea este racordata la electricitate, apa canal, gaz, cablu tv si internet.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This