PentHOUSE semiCENTRAL 4 camere decomandate+ 60 mp terasa

Strada Distribuției, Sibiu, Romania
Vanzare 125,000€ - Apartament
101 4 Camere 2020 Anul de Construire

Smartsib Imobiliare propune inspre vanzare acest apartament MINUNAT de tip PentHOUSE compus din 4 camere decomandate, 2 bai + alte dependinte, desfasurate pe o suprafata utila de 101 mp, la care se adauga 60 mp terase, cu acces din fiecare incapere.

Apartamentul se preda finisat la cheie, insemnand: CT+radiatoare, GT+PVC, pa, gresie faianta, lavabila, usi interioare, usa metalica intrare, prize, intrerupatoare, utilitati functionale, cu incadrarea intr-un buget alocat de catre firma dezvoltatoare. La acest moment, inca este posibila personalizarea locuintei pe linia de finisaje, eventualele diferente de costuri rezultate urmand a genera ajustari ale pretului.

In pretul afisat este inclus costul unui loc de parcare.

Pretul afisat include TVA 5% si urmeaza a fi achitat in moneda EURO sau echivalent RON la cursul de vanzare al valutei EURO valabil la data efectuarii fiecarei plati.

la momentul prezent, exista posibilitatea incheierii unei promisiuni de vanzare -cumparare, cu plata unui avans, urmand ca in august 2021 sa se procedeze la semnarea contractului de vanzare cumparare.

Constructia imobilului in care se afla aceasta locuinta este foarte avansata, termenul final de predare fiind estimat pentru luna august 2021.

Proiectul Kogalniceanu apartine unui investitor cu vasta experienta in domeniul constructiilor si insumeaza 23 imobile de tip P+3E+Eretras, fiind realizat si vandut in proportie de 90%.
Imobilele sunt dotate cu lift si acces interfon.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte detalii suplimentare: mobil 0745.20.33.50 – Oana Pacuraru/ Smartsib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This