PENTHOUSE 4 camere+ 60 mp terasa SemiCENTRAL/ Cls PREMIUM

malului sibiu
Vanzare 250,000€ - Apartament
480 101 4 Camere 3 Bai 2021 Anul de Construire

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare acest SUPERB apartament de tip PENTHOUSE, apartinand categoriei PREMIUM a segmentului rezidential, situat in zona semiCENTRALA a orasului, mai exact in NOUL si apreciatul cartier KOGALNICEANU, proiect receptionat in intregime in cursul acestul an, avand infrastructura exterioara finalizata.

2 locuri parcare PRIVATE incluse in pret.

Locuinta se preda mobilata& utilata conform imaginilor, cu mentiunea ca totul a fost ales cu mult bun gust si cu o atentie deosebita la detalii.

Sistemul de incalzire este prin pardoseala.

Spatiul deosebit de generos, insumand 101 mp utili, este compartimentat in asa fel incat rezulta un hol central, de unde accesul se realizeaza decomandat in zona de zi de tip living& bucatarie open space, 2 dormitoare cu acces la baia proprie, un al treilea dormitor, precum si o a treia baie.

Fiecare incapere are acces la cei 60 mp terase, de unde perspectiva asupra muntilor, respectiv a orasului, este absolut superba, cu atat mai mult cu cat ne suprapunem asupra regimului de inaltime al zonei invecinate.

Orientare cardinala insorita. Dispunere pe trei laturi cardinale. Termoizolatie exterioara. Acces lift.

Proprietatea este la acest moment inchiriata, scadenta finala a contractului aflat in derulare fiind septembrie 2023. Se doreste mentinerea chiriasului pana la aceasta data.

Va asteptam cu drag la vizionare! O sa fiti placut impresionati, va garantez ca pozele nu au reusit sa surprinda realitatea.

Pentru programare nu ezitati sa ma contactati 0745 20 33 50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

NU percepem comision la achizitionarea acestei proprietati!!!

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This