OPORTUNITATE! Ap.UltraCENTRAL 3 camere+ 7mp logie

Piața Unirii, Sibiu, Romania
Vanzare 119,900€ - Apartament
481 57 3 Camere 1 Baie 1975 Anul de Construire

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare acest apartament INEDIT prin natura

1. amplasamentului ultraCENTRAL, mai exact piata Unirii, reper My Continental, astfel ca se poate indepli o serie de destinatii:
– locuinta personala

– regim hotelier

– spatiu birouri, avand afisaj strategic.

2. compartimentarii inteligente, astfel ca cei 57 mp utili sunt optim repartizati pe 3 camere decomandate, bucatarie separata, sas, baie, hol central.

3. locuinta este prevazuta cu balcon tip logie in suprafata de 7 mp, cu acces atat din living, cat si din bucatarie.

4. finisajelor/ imbunatatirilor intrunite, cum ar fi: GT+ cadru lemn, pardoseala lemn masiv, instalatie electrica si sanitara pe cupru, instalatie termica pe cupru+ CT Motan, inlocuita recent, aparat aer conditionat, calorifere fonta+ metalice.

5. flexibilitatii la predarea folosintei, existand posibilitatea atat a predarii in termen de 2-3 luni, cat si a predarii imediate, situatie in care proprietarul este dispus la o perioada de sedere in schimbul unei chirii reciproc avantajoase.

6. deschiderii vitrate generoase, completate de orientarea cardinala pe trei laturi insorite est-vest, astfel ca iluminatul natural este unul OPTIM.

7. constructie din caramida, cu dotari: interfon, usa intrare termopan, casa scarii iluminata& aerisita natural, acoperis.

8. situatiei juridice FAVORABILE vanzarii, imobilul fiind LIBER de orice fel de sarcini, astfel ca din randul modalitatilor de plata acceptate putem enumera si creditul ipotecar.

Va invitam la vizionare!

Contact programare 0745 20 33 50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This