Garsoniera UltraCENTRALA/ TOTAL decomandata/ Renovata

Strada Zidului, Sibiu, Romania
Vanzare 36,600€ - Garsoniera
24 1 Bedroom 1940 Anul de Construire

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare acest imobil de tip garsoniera compusa din bucatarie, baie, dormitor, desfasurata pe 24 mp utili, situata la paterul unui corp de cladire cu regim P+E ( deasupra garsonierei se suprapune pod), fosta fabrica de otet, actualmente ansamblu de locuinte, aflata in zona protejata istoric a Orasului de Jos.

Imobilul nu este clasificat drept monument istoric.

Locuinta a trecut printr-un proces amplu de amenajare interioara, in sensul ca i au fost aduse nenumarate imbunatatiri, fiind pastrata unitatea de stil a zonei istorice, dupa cum urmeaza: CT+ radiatoare noi, geamuri termopan, retele/ instalatoii noi, pe teava garantata 100 ani: electric, gaz si sanitare, placa autonivelanta, izolatie + polistiren extrudat, izolatie ignifuga la nivelul tavanului, izolatie antiumezeala pe toata suprafata locuinteipa laminat, gresie, faianta, mozaic, usi interioare, usa intrare- modele noi, peretii reigienizati, termoizolatie exterioara si decorativa aplicata nou, corpuri iluminat pe led.

Exista poze realizate pe stadii interemeisare de lucrari, astfel ca noul beneficiar poate avea certitudinea preefectuarii tuturor acestor lucrari.

Curte comuna, 3 familii in total, bine gospodarita fiind si foarte mica. Accesul la garsoniera este imediat cum se intra in curte.

Baia prezinta aerisire si lumina naturala.

Geamurile celorlalte doua incaperi au dispunere la strada cu sens unic, avand orientare vestica.

Proprietatea figureaza inscrisa in CF, fara sarcini/ servituti.

Un alt atuu este acela ca cele doua apartamente cu care se invecineaza proprietatea noastra se afla si ele in proces de modernizare, cu neafectarea substantei istorice, fapt ce ne va aduce un plus de imagine si de confort, astfel ca oferta noastra poate raspunde unor diverse necesitati, cum ar fi:

– regim hotelier

– spatiu birou

– locuinta personala.

Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ma contactati: mobil 0745.20.33.50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This