CASA PREMIUM +235 mpteren& carport Selimbar Triajului

Strada Triajului, Șelimbăr 557260, România
Vanzare 157,000€ - Casa
244 120 4 Camere 3 Bai 2021 Anul de Construire background Layer 1 235

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare un NOU ansamblu rezidential categoria PREMIUM constand in 30 de vile de tip DUPLEX, dezvoltate in zona Triajului, localitatea Selimbar, iata si cateva repere in privinta amplasamentului:

 • 10 minute cu masina pana in piata Aurel Vlaicu, zona centrala a orasului Sibiu.
 • 15 minute plimbare pana la cel mai mare centru comercial din Sibiu -Shopping City, unde sunt concentrate hipermarket-uri si magazine din toate domeniile dar si restaurante.
 • Cei care prefera transportul public in locul masinii personale beneficiaza de curse periodice intre Selimbar si Sibiu ofertite de un operator privat – Trasmixt. Prima cursa este la 5:43 si ultima la 23:28, acestea circuland in mod regulat la fiecare ora.
 • Chiar in localitate exista o scoala gimnaziala foarte bine dotata, precum si o gradinita.  De asemenea, in Selimbar functioneaza si cateva scoli si gradinite private, cat si numeroase variante de after-school.

Fiecare vila de tip DUPLEX este dezvoltata pe doua nivele de inaltime, pe o suprafata utila egala cu 120 mp, prezentand urmatoarea compozitie:

parter: living room, bucatarie, baie de serviciu, hol intrare, casa scarii. Din zona de living room se realizeaza accesul pe terasa cu foisor, completata de o superba gradina amenajata cu gazon, de o curte si alee de acces pavata, plus car port.

etaj: casa scarii, hol, dormitor principal cu dressing si baie proprie, dormitor secundar, dormitor secundar, baie.

In prezent, santierul functioneaza la capacitate sporita, lucrarile la 12 vile operand in paralel.

Este estimat ca pana in iunie 2022 pot fi efectuate primele predari.

Stadiul de predare este pentru

exterior FINISAT LA CHEIE

interior SEMIFINISAT AVANSAT, fiind utilizate materiale de inalta calitate.

Iata 6 elemente care definesc o casa trainica:

 1. structura de rezistenta cladita pe sistemul ”ZIDARIE PORTANTA”
 2. structura de rezistenta, respectiv stalpii, centurile si planseele au fost turnate folosind beton B250, oferit de General Beton, unul dintre cei mai mari producatori din Romania. Fierul care armeaza betonul a fost calculat pentru a asigura rezistenta la un seism foarte puternic iar majoritatea cofrajelor au fost realizate din panouri solide, Doka.
 3. peretii exteriori vor avea o grosime de peste 35 cm. Pentru peretii exteriori este utilizata caramida ceramica de 25cm grosime, peste care se aplica un strat de izolatie termica de inca 10cm grosime si 1-2cm tencuiala si decorativa. Desi casele par lipite, ele sunt de fapt despartite de un strat de 10cm de izolatie si nu impart niciun perete exterior. Cu alte cuvinte, casele sunt individuale insa sunt plasate la limita terenului pentru o optimizare la maxim a spatiului disponibil din curte. De aceea, intre case exista un strat gros de 60cm format din caramida (25cm) + izolatie fonica (10cm) + caramida (25cm), strat care garanteaza confortul fonic indiferent de cat de galagiosi ar fi vecinii.
 4. peretii interiori de compartimentare vor avea aproape 14 cm grosime, respectiv 25 daca vorbim de cei de rezistenta. La fel ca la peretii exteriori, pentru interior se utilizeaza caramida ceramica, de 11,5cm grosime. Aceasta ofera o foarte buna izolatie fonica si pereti foarte solizi. Aditional, peste caramida, pe fiecare fata a peretelui se vor instala plati de 1cm din gips-carton antifonice pentru a asigura o izolatie fonica desavarsita. Astfel, configuratia finala a peretului va fi de gips-carton (1cm) + caramida ceramica (11,5cm) + gips-carton (1cm) care, cu tot cu spatiile dintre straturi va duce la aproximativ 14cm.
 5. placa dintre nivele este realizata din beton armat grosime 15 cm. Aceasta confera rezistenta sporita intregii constructii, imbinand elementele de rezistenta (centuri si stalpi). Pe langa rezistenta, placa de beton este si un bun izolator termic si fonic precum si un bun suport pentru incalzirea in pardoseala. Planseul de peste etaj (intre etaj si acoperi) este realizat pe aceasta metoda – pe grinzi de lemn –  deoarece nu va prelua sarcini din partea acoperisului si este mult mai eficient termic decat placa de beton.
 6. Acoperisul beneficiaza de sistem integrat de etansare de la Bramac. Strucutra de rezistenta a acoperisului (sarpanta) este realizata din lemn de rasinoase, foarte bine uscat si ignifugat, ideal pentru constructii de acest gen.  Imbinarile se fac cu elemente specifice cladirilor din lemn precum placi multi-cui si tije de imbinare. La finalul etapei de constructie „la rosu”, acoperisul va fi etansat cu un sistem integrat oferit de Bramac ce confera atat protectie impotriva intemperiilor (ploaie, grindina, condens etc), cat si resistenta acoperisului, permitand incarcari foarte mari cu zapada. Podul va fi amenajat rudimentar (cu dusumea) pentru a putea fi folosit ca spatiu de depozitare si se va putea accesa de la etajul 1 printr-o scara speciala. In pod, veti beneficia de peste 60mp spatiu pentru depozitare – cat 70-80 de dulapuri mari.

Pretul include TVA 19%, existand la momentul actual posibilitatea de a fi incheiata o promisiune de vanzare cumparare. La semnarea contractului definitiv, in cazul reducerii cotei de TVA de la 19% la 5% pretul va fi recalculat. Chiar daca exprimat in EURO pretul va fi achitat in echivalent RON la cursul valutar al zilei de plata.

Se accepta creditul ipotecar/ imobiliar ca si modalitate de plata.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati 0745.20.33.50  Oana, agent autorizat proiect. Veti fi placut impresionati, va asigur de acest lucru.

Comision cumparator ZERO, achizitia se face direct de la proprietarul proiectului.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
 • Office : 0745203350
 • Mobile : 0745203350
 • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This