CASA individuala/ 3 APARTAMENTE zona ULTRACENTRALA

Strada Constituției, Sibiu, România
Vanzare 143,000€ - Casa
163 240 8 Camere 4 Bai 1940 Anul de Construire background Layer 1 209

Smartsib Imobiliare propune inspre vânzare 3 apartamente, într-o casă individuală, singur în curte, 240 mp utili cu 209 mp teren, situată în zona 9 mai, cu acces imediat dinspre bdul Constitutiei, la 6 minute de mers pe jos față de Piața Mare.

Casa este momentan împărțită în 3 apartamente, fiecare cu intrare separată. Toate apartamentele dispun de centrale termice separate și contoare separate.
Apartamentul 1 este la parter, decomandat și este compus din living, bucatarie, dormitor, baie și debara.
Apartamentul 2 este la parter compus din living cu bucatarie open-space, baie și scara interioară ce duc la etaj unde regăsim un living cu bucatarie open-space, 2 dormitoare și baie.
Apartamentul 3 este la parter, decomandat și este compus din 2 dormitoare, bucatarie și baie.
În total sunt 8 camere, 4 bucătării, 4 băi.

Construcția a fost renovată complet în 2018 conform proiectului iar toate actele sunt în regulă.

Mentiune! Casa se vinde doar in totalitate, nu este dezmembrata/ apartamente.

Casa este ideală pentru investiție, se pretează foarte bine ca și pensiune, spatiu birouri, ca si închiriere în regim hotelier sau ca și locuință personală.

Aceasta ar putea fi de asemenea recompartimentată în 4 apartamente (pentru regim hotelier) sau în 8 camere cu baie proprie (ca și pensiune). Curtea dispune de asemenea de gazon unde poate fi amenajată o terasă și eventual un loc de grătar.

Se află într-o zonă ideală, la 6 minute de mers pe jos de centru / Piața Mare și în apropierea următoarelor puncte de interes: Piata Mare, Piata Mica, muzee, restaurante, cafenele, dar și de punctele de interes public: grădinițe, școli și licee de prestigiu, magazine, instituții bancare, farmacii, cabinete medicale, mijloace de transport în comun.

Pentru orice alte informatii suplimentare/ planificarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati: mobil 0745.20.33.50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This