CASA individuala/ 3* Ap.decomandate+ teren CENTRAL

Strada August Treboniu Laurian, Sibiu, Romania
Vanzare 379,000€ - Apartament, Casa
481 280 6 Camere 6 Bai 1 Garage 2000 Anul de Construire background Layer 1 331

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare aceasta MINUNATA proprietate, deosebita prin natura

1. amplasamentului sau CENTRAL, pozitionarii atractive atat pentru cei ce sunt in cautarea unei locuinte personale, cat si pentru cei ce cauta sa dezvolte un business, poate chiar un spatiu de birouri.

Reper: accesul este facil si imediat din zona Promenada Mall. Un alt reper, ajuns deja cunoscut, este cartierul rezidential City Residence.

2. terenului aferent in suprafata totala de 331 mp, cu o deschidere de 15 m la strada, astfel ca putem vorbi despre un acces auto in curte, complementar faptului ca ne aflam intr o zona rezidentiala aexclusiv de case, prin urmare locurile de parcare publice sunt generos dimensionate in raport cu necesarul zonei.

3. versatilitatii proprietatii, aceasta functionand in prezent sub forma a trei apartamente, fiecare cu compartimentare decomandate, cu acces din holul principal intr o zona de living& bucatarie open space, 2 dormitoare, doua bai& un spatiu de depozitare.

Fiecare apartament este bransat la centrala proprie, contorizat individual pe apa-canalizare si curent.

Accesul este individual si separat.

Desigur, ca aceste trei apartamente pot fi alipite sub forma unei singure locuinte/ spatiu birouri/ spatiu comercial, in fct de necesitate.

Mai mult de atat, proprietatea a fost apartamentata, rezultand astfel doua apartamente nr.1 si nr.2, fiecare cu cota indiviza din curte.

4. accesibilitatii, modalitatile de plata acceptate fiind multiple: plata in numerar si/ sau credit ipotecar/ imobiliar.

Va invitam sa descoperiti/ va convingeti de potentialul real al acestei investitii.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati 0745 20 33 50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This