CASA individuala 188 mp+ teren/garaj/pivnita zona Tilisca

Calea Poplăcii, Sibiu, România
Vanzare 185,000€ - Casa
378 188 5 Camere 2 Bai 1 Garage 2021 Anul de Construire background Layer 1 276

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare acest minunat si inedit proiect constand intr-o CASA individuala dezvoltata pe trei nivele de inaltime D+P+Mansarda inalta, aflata in curs de autorizare, la care se adauga 276 mp teren, suprafata in care este inclusa si amprenta la sol de 95 mp a casei. Curtea dispusa in spatele casei, deci retrasa fata de strada, la care terenul are o deschidere de 12 m, va fi de aproximativ 120 mp, avand ca vecin gradina casei din spate.

Stadiu actual: curs de autorizare, constructia urmand a demara in primavara 2021, cu termen de predare final 2021.

Amplasament: zona rezidentiala deosebit de bine cotata, mai exact in zona cartierului Tilisca, cu acces usor din Calea Poplacii, in imediata vecinatate a viitorului parc Tilisca.

Acesta din urma este un important proiect de reconversie urbana, menit sa creasca confortul sibienilor și calitatea mediului în oraș. Parcul Tilișca va fi al doilea cel mai mare parc al Sibiului, totalizând 6,2 hectare de zonă verde, fata de cele 22 ha ale parcului SubArini, urmand a fi amenajat in vecinătatea cartierelor Tilișca și Valea Aurie, zona fiind delimitată de străzile Preot Bacca și prelungirea Săcel.

Avand in vedere stadiul avansat al proiectului, aflat in procedura de achiziție pentru alcătuirea proiectului tehnic, urmata de contractarea lucrărilor propriu-zise printr-o procedură de achiziție, putem estima ca noul parc va deveni functional incepand cu data de 30 noiembrie 2022.

Stadiu de predare proprietate: exterior la cheie/ interior gri avansat.

In acest moment exista avantajul urias ca noul beneficiar sa personalizeze, desigur in limita proiectului ce urmeaza a fi autorizat, atat interiorul, cat si proiectul de instalatii, finisajele exterioare si interioare, etc.

Pretul se va achita pe etape de finalizare si cu un avans in prealabil.

Pentru programarea unei vizite, cat si pentru aflarea mai multor detalii, nu ezitati sa ma contactati: mobil 0745.20.33.50 – Oana SMARTSib Imobiliare,

 

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This