Apartament MODERN 3 camere+ terasa Hipodrom IV

Valea Săpunului, România
Vanzare 75,900€ - Apartament
197 70 3 Camere 1 Baie 2017 Anul de Construire

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare acest minunat apartament de tip 3 camere decomandate desfasurate pe 70 mp utili + dependinte desfasurate pe 70 mp utili+ 12 mp terasa( inchisa in GT), situat la parterului unui bloc nou construit in 2017 P+3E+Eretras, pe intravilanul localitatii Selimbar, cu acces momentan doar din Calea Cisnadie, mai exact la granita cu cartierul Hipodrom IV, strada Liviu Ciulei.

Propunere predare: complet mobilat& utilat ( conform galerie foto), elementele alese fiind de calitate superioara si mult bun gust.

Termen predare: maxim 3 luni.

Loc parcare PRIVAT inclus in pret.

Orientare cardinala: sud-vest. Termoizolatie exterioara. 3 straturi termoizolante la nivelul pardoselii. Doua laturi comune cu apartamentele vecine. Confort termic optim. Iluminat natural optim.

Drum acces pavat. Santier incheiat. Infrastructura la cheie.

Zona rezidentiala cu potential continuu de dezvoltare, apreciat dupa numeroasele drumuri de legatura cu orasul ce urmeaza a fi modernizate si date in folosinta rezidentilor zonei, precum si dupa dotarea zonei cu mijloace de transport in comun, si alte viitoare solutii de mobilitate urbana, aflate in atentia aiutoritatilor locale.

Din punct de vedere juridic notarial proprietatea intruneste un cadrul legal favorabil vanzarii, imobilul fiind liber de orice fel de sarcini.

Se accepta creditul ipotecar ca si modalitate de plata.

Pentru orice alte detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati: mobil 0745.20.33.50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This