Ap.VILA 3 camere 85 mp utili/ Tilisca Etaj 3

Fundătura Brazilor, Sibiu, România
Vanzare 79,500€ - Apartament
270 85 3 Camere 1 Baie 2004 Anul de Construire

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare acest minunat apartament de tip 3 camere decomandate+ dependinte desfasurate pe 85 mp utili+ balcon cu acces living, situat la etajul 3 din 3 al unei vile construite in 2004 in cartier Tilisca, cu acces imediat din Calea Poplacii, unde se afla si statie de autobuz+ alte facilitati de ordin public, cum ar fi magazine, institutii invatamant, biserici, cab medicale.

Propunere predare: mobilat& utilat, conform imagini ( mobilier living NU), cu mentiunea ca apartamentul a trecut in urma cu doi ani printr-un amplu proces de modernizare, astfel ca ne ofera urmatoarele:

CF+ radiatoare noi, GT, Veluxuri NOI, cu folie protectie solara, pa laminat, gresie, faianta- modele noi, usa metalica intrare, aparat aer conditionat, videointerfon, instalatii refacute, coloana individuala de apa, peretii rezugraviti.

Termen predare: octombrie 2020.

Mentiune! Apartamentul are autorizata inaltarea nisei cu acces din bucatarie si crearea astfel a unei zone de dining in perimetrul bucatariei. Autorizatia este cu valabilitate pana in 2021.

Apartamentul prezinta cota de inaltime undeva egala cu 1.60 m pe o singura latura, oferind posibilitatea unei optime utilizari a spatiului.

Orientare cardinala insorita. Vedere PANORAMICA.

Tot din apartament se realizeaza accesul in pod, acesta suprapunandu-se pe lungimea apartamentului, o latime egala cu holul, avand destinatie de depozit.

 

Facilitati proiect:

– accesibilitate

– an receptie 2004

– regim redus inaltime, rezulta astfel o densitate scazuta pe mp

– acces videointerfon

– termoizolatie exterioara

– spatii comune destinate depozitarii

– locuri parcare supraterane

– un singur apartament pe nivel, rezultand intimitate si confort sporit.

Situatia juridica este reglementata la zi, astfel ca autentificarea contractului de vanzare cumparare poate fi realizata oricand, cu mentiunea ca predarea folosintei va intarzia putin pana in oct 2020.

Exista de asemenea posibilitatea, data fiind situatia, incheierii unui antecontract de vanzare cumparare cu plata unui acont, urmand ca si contractul final sa fie semnat la data predarii posesiei asupra locuintei, cand va fi efectuata plata diferentei de pret.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati 0745.20.33.50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This