Ap.PREMIUM 3 camere+ 94 mp gradina zona Promenada Mall/ 2 parcari

Str. Oașa, Sibiu, Romania
Vanzare 126,000€ - Apartament, Teren
781 65 3 Camere 1 Baie background Layer 1 94

Smartsib Imobiliare propune inspre TRANZACTIONARE acest MINUNAT apartament de tip 3 camere decomandate& dependinte desfasurate pe 65 mp utili, la care se adauga terasa cu acces din zona de zi si unul dintre cele doua dormitoare, precum si cei 94 mp de gradina, superb desfasurati pe intreaga latura exterioara a locuintei.

Amplasamentul de care se bucura proprietatatea este unul EXCELENT, bucurandu-se de trei cai de acces: Promenada MALL, strada Oasa, Rampa Stefan Cel Mare.

Mai multe decat atat, accesul este pavat si iluminat public.

Locuinta se tranzactioneaza COMPLET mobilata& utilata, conform imagini, cu mentiunea ca este extrem de bine intretinuta, nefiind locuita permanent.

Incalzirea este realizata prin pardoseala. De asemenea, deschiderea vitrata este una ce impresioneaza prin natura generozitatii & calitatii componentelor, inclusiv rulourile exterioare.

In pret mai sunt incluse doua locuri de parcare PRIVATE.

Disponibilitatea este IMEDIATA!

Un alt ATUU al ofertei il reprezinta calitatea constructiei, precum si notorietatea companiei ce a dezvoltat proiectul imobiliar, fapt ce asigura sub aspectul calitatii si durabilitatii constructiei.

Pentru orice alte informatii suplimentare, respectiv programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati 0745 20 33 50 Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This