Ap.CENTRAL 4 camere 2 bai+ pivnita zona str. Uzinei / Potential BIROU

Strada Uzinei, Sibiu, Romania
Vanzare 150,000€ - Apartament
100 4 Camere 2 Bai 1986 Anul de Construire

Smartsib Imobiliare propune inspre tranzactionare cu titlu DE EXCLUSIVITATE acest apartament reusit de tip 4 camere decomandate& dependinte desfasurate pe o suprafata de 120 mpc, situat la parterul inalt ( peste demisol cu destinatie de pivnite) al unui imobil bloc construit in anii`90, in zona CENTRALA orasului Sibiu, avand ca si reper strada Uzinei, Gral Magheru.

Apartamentului ii revine o pivnita la demisol, in suprafata de aproximativ 6 mp.

In afara de amplasamentul CENTRAL, proprietatea impresioneaza prin generozitatea spatiului din interior, compartimentat OPTIM, astfel:

bucatarie 11.68 mp

hol 12.27 mp

living 24 mp

grup sanitar 2.30 mp

dormitor 15.48 mp

dormitor 11.62 mp

dormitor 17.96 mp

baie 3.78 mp

sas 1.51 mp.

Orientarea apartamentului este una FAVORABILA , de asemenea, cu zona de zi orientata catre punctul cardinal SUDIC, in timp ce dormitoarele apara orientate nordic.

Pozitia intermediara pe nivel, coroborata cu izolatia termica pe una dintre laturile exterioare ale locuintei, confera acesteia un confort termic OPTIM.

Ne mai impresioneaza totodata si factorul ce tine de iluminatul natural, acesta din urma fiind favorizat de retragerea generoasa a fatadelor caldirilor vecine, astfel ca nu exista obturari de imagine/ priveliste.

Nu in ultimul rand, ceea ce sporeste atractivitatea acestei proprietati consta intocmai in caracterul ei versatil, data fiind asezarea la parterul blocului, ceea ce o face pretabila atat ca locuinta persoanala, ceea ce este astazi, fie ca spatiu birouri.

Propunerea de predare este una cat se poate de flexibila, fie mobilata& utilata, fie libera de bunuri mobile.

Din punct de vedere juridic- notarial, locuinta intruneste o situatie FAVORABILA vanzarii, fiind LIBERA DE SARCINI.

Modalitatile de plata acceptate sunt plata in numerar/ cash si/sau credit ipotecar/ imobiliar.

Este, daca vrei, o proprietate cu un dublu potential economic, ceea ce indica o stabilitate si durabilitate, ca investitie, in timp.

Pentru orice alte informatii suplimentare si/sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati 0745 20 33 50 – Oana SMARTSib Imobiliare.

Harta Locatiei

Agent Oana Pacuraru

Oana-Pacuraru
  • Office : 0745203350
  • Mobile : 0745203350
  • WhatsApp : 0745203350


Citeste mai mult

Contact

Loading...

Proprietati Similare

Share This